Aktuelt

Hemmeligheden bag Årets unge ledere i erhvervslivet

Assessit, der er en markedsledende virksomhed med nordisk fokus, har blandt 100 unge erhvervsledere under 40 år kåret Årets unge ledere. Vindere blev Jakob Vårdal fra norske Storebrand foran Stine Hauger fra svenske Clas Ohlson på 2. pladsen og med Kjersti Krog fra...

Når «den skæve profil» er den bedste til jobbet

Egne artikler |

“Hvis du vil vinde, må du skabe “det ekstra” i din virksomhed. Nogle gange er «den skæve profil» den der vil være Superior Performer.” Få gode råd fra Ole Middelhede, Assessit i en artikel fra Aalborg Universitets kundemagasin.

Headhunterens 10 bedste råd til et overbevisende CV!

Egne artikler |

Dit CV er nøglen til at komme til samtale, mens din fremtræden og personlighed i form af emotionelle kompetencer, værdier, moral, etik mm. kan skaffe dig ønskestillingen, når du er til ansættelsessamtale.

De 6 vigtigste lederegenskaber i fremtiden

Egne artikler |

Virksomheder har brug for forandringsglade, robuste, visionære ledere, som kan lide kompleksitet, og som – ikke mindst – tager vare på sig selv for at lede deres team og virksomheden sikkert frem mod succes

Hvordan sikrer du god ledelse i fremtiden?

Egne artikler |

Nutidens ledere står allerede over for store udfordringer og muligheder som følge af den teknologiske udvikling. Hvordan påvirker dette virksomhedernes evne til at sikre en god og effektiv ledelse også i fremtiden?

Assessit – Identifying Superior Performers

Egne artikler |

Assessit er en ledende nordisk rekrutteringsvirksomhed i Skandinavien. I Danmark er vi specialiseret i Headhunting og karrierer inden for it- forretning og teknologi

Ny Assessit-headhunter

Rasmus Lau Nielsen er fra starten af 2017 tiltrådt som ny headhunter hos Assessit i Aarhus, hvor han vil forstærke holdet.

HR Big Data by Assessit

Alt om Ledelse |

Man kan kortlægge HR data og gennem psykometri forudsige succes i sine ansættelser. Kristian Schultze, partner i Assessit har været arkitekt i et HR Big Data projekt hos Telia.