Executive search

Executive Search

Vor primære opgave er at kortlægge, identificere og motivere potentielle kandidater med de rigtige kompetencer til at bestride en specifik lederstilling.

I orienteringssporten er det en stor fordel at have et nøjagtigt og godt kort over terrænet. I Executive Search er vores kort en god stillings- og kandidatprofil. Udviklet i samarbejde med ordregiver danner dette grundlag for en målrettet og skarp søgning efter de bedste lederkandidater.

Executive Search er for os en kombination af forretningsforståelse, psykologi og kreativitet. Med adgang til et betydeligt netværk og ved et omhyggeligt og struktureret arbejde skal vi give dig som ordregiver en tryghed om, at vi optræder på en reel og professionel måde, og at vi behandler kandidater og informationer fortroligt.

I forbindelse med udvælgelse af ledere benytter man i vid udstrækning kompetencebaserede interviews – det gør vi også, men desuden kortlægger vi kandidaternes konkrete adfærd. Vi bruger faglige og veldokumenterede metoder, blandt andet jobsimulering, til at måle kandidatens lederkompetencer.

Kontakt os for en nærmere præsentation og gå ind på løste ordrer for at se nærmere på nogle af de opgaver, vi tidligere har løst.

Assessit er det selskapet i Norden som gjennomfører flest systematiske vurderinger av lederes kompetanser og egenskaper. Årlig vurderer vi rundt 300 ledere. Vi har god innsikt i ny forskning på hva som kjennetegner de dyktigste lederne, og vi vet hvordan vi skal avdekke om lederkandidatene innehar kompetansene vi er ute etter.

Vi benytter metoder og verktøy som er forankret i anerkjent internasjonal forskning og som har dokumentert sin treffsikkerhet i vurderingen av kandidaters kompetanser og egenskaper. Dette innebærer en kombinasjon av strukturerte kompetansebaserte intervju, personlighetstester, evnetester, caseoppgaver og omfattende referanseintervjuer. På denne måten sikrer vi det beste beslutningsgrunnlaget for utvelgelsen, og lavest mulig risiko for feilansettelser.

Det er viktig for oss at våre rekrutteringsprosesser er etterrettelige og etterprøvbare. Det krever dokumentasjon underveis, åpenhet rundt metode og verktøy som benyttes, og at både interne og eksterne kandidater opplever prosessen som grundig, forutsigbar og rettferdig. Vi stiller høye krav til integritet, respekt og redelighet hos kandidatene, og vi har de samme strenge kravene til oss selv.

Kontaktperson

tove_hjemmeside

Tove Gartland

Leder for rekruttering

+47 958 99 755
tga@assessit.dk
Linkedin