Digital transformation

Inspiration, Indsigt og Dialog

Seminar – Invester 3 timer i din virksomheds fremtid i den digitale æra
Inspiration, Indsigt og Dialog om Digital Transformation

Vi vil gerne have lov til at invitere til et eksklusivt set-up med max 10 deltagere, der er nysgerrige på bestyrelsens og toplederens opgave med at sikre virksomhedens bæredygtighed ind i fremtiden.

Vi lever i en digital og teknologisk verden. En verden der giver os muligheder for er gøre produkter og ydelser langt mere brugervenlige for den enkelte bruger eller kunde. Det kræver nye begreber at begribe med, og nye måder at tænke og lede på i fremtidens virksomheder og organisationer.

Bestyrelse og topledelse skal være kompetente sparringspartnere for hinanden i den digitale transformation, der pågår. Transformation af en virksomhed kræver nysgerrighed, de rette kompetencer, mod, og ikke mindst hårdt arbejde. Derfor kan topledelsen ikke gøre det alene – Topledelsen har behov for en bestyrelse, der spiller ind og med.

Du får her en unik mulighed for på 3 timer at deltage i et eksklusivt set-up, hvor du vil blive inspireret, får indblik i hvilken transformation vi er midt i, samt skabe viden sammen med de øvrige deltagere gennem dialog.

Du får på strategisk niveau indsigt i, hvordan virksomheder og organisationer øger deres digitale modenhed og organisere sig, så de kan bringe anvendelse af teknologierne til både at optimere det bestående og skabe radikale nye forretningsmuligheder.

Du får indsigt og viden om, hvad bestyrelse og topledelse har behov for, for at kunne skabe en fælles forståelse og et fælles sprog, så transformationen i virksomheden bliver en realitet, som skaber en forskel på det økonomiske resultat.

 

Mødet finder sted:

Torsdag den 16. januar 2020, kl. 15.00 – 18.00 hos Assessit,  Marselis Tværvej 4, Aarhus, henholdsvis

Torsdag den 23. januar 2020, kl. 15.00 – 18.00 hos Assessit, Tuborgvej 5, Hellerup

Prisen for arrangementet er kr. 1.250,00 excl. moms, men inklusiv bogen ”Digital Transformation – 10 evner din organisation skal mestre og 3 du har behov for af Pernille Kræmmergaard. Herudover let forplejning under mødet.

Vil du vide mere og/eller ønsker du, at tilmelde dig dette eksklusive arrangement så skriv til Partner Mogens Steffensen – mail: mst@assessit.dk – telefon: 2040 1554, som også gennemfører mødet.

 

Tilmeldingsfrist er den 7. januar 2020.
Assessit, assessit.dk

 

Anbefaling fra kursist/direktør:
Underviseren hed Mogens Steffensen, partner i Assessit.  Der er sikkert andre, der vil kunne undervise i noget lignende. Det gode ved ham var imidlertid, at han var ualmindelig god til (på en “jysk måde” – positivt ment) at gøre stoffet meget let tilgængeligt og hurtigt at percipere.