Digital transformation

Digital transformation

Digitalisering ruller som en snebold overalt og presser sig sikkert på hos jer også.  Det kalder sandsynligvis på nødvendigheden af en digitale transformation i jeres virksomhed for at I kan have rette værdiskabende mind-set. Hvordan skal I gribe jeres indsats an for at sikre loyale og tilfredse kunder og vækst for jer selv. Gør I det rigtigt, kan I vinde i markedet. Gør I ikke noget, risikerer I at være ude!

Sætter I bare strøm til den gamle verden eller hopper med på et modelune, bringer det jer ikke nødvendigvis i den position, der er bedst for jer. Det er derfor I skal i gang med at lede jeres transition og transformation.

Digital transformation skal gribes an ud fra jeres placering i markedet. Jeres lederskab og kompetencer er en forudsætning for at lykkes. Har I stillet jer selv spørgsmålet – hvor klar og godt klædt på og hvor modne er vi i forhold til udfordringen?

Assessit kan hjælpe jer med at gribe udfordringen hensigtsmæssigt an. Vi kan med udgangspunkt i jeres kunders forventninger til jer hjælpe jer som virksomhed. Vi kan hjælpe med at sikre det rette lederskab og de rette kompetencer i alle roller. Vi kan hjælpe med at sikre modenhed, mind-set, kultur og rette hoveder til opgaven. 

Assessit er et godt og sikkert valg, som sparringspartner, for at I kan komme sikkert i gang og med rette fokus. Vi har metoderne og erfaringerne – ikke mindst med udgangspunkt i associeret partnerskab med Digitaliseringsinstituttet og Pernille Kræmmergårds univers som fundament.

Kom i gang med et foredrag for bestyrelsen til inspiration, et kursus for ledelsen eller en workshop.