Man kan kortlægge HR data og gennem psykometri forudsige succes i sine ansættelser. Kristian Schultze, partner i Assessit har været arkitekt i et HR Big Data projekt hos Telia.

HR videnfora som Alt om ledelse og HR Guiden 2016 har begge omtalt, hvordan Kristian Schultze har været involveret i et projekt hos Telia, hvor man gik helt nye veje for at tiltrække, assesse og udvælge nye medarbejdere. Brug af sociale medier, video-interviews og andre nye veje.

Kristian Schultze fortæller om metoden. “Vi gjorde systematisk brug af HR Data, nyeste HR teknologi, sociale medier og psykometri. Vi fjernede alt gætteriet/meninger/holdninger, der traditionelt er i et HR projekt og optimerede processerne på baggrund af fakta og transparens således, at vi i dag ved hvorfor de bedste kandidater kommer, hvordan de kommer ind, hvilke personlige præferencer/adfærd der er at foretrække, hvor meget det koster at gå på kompromis. Det er en proces, der løbende bliver justeret og fintunet. Kort sagt et meget vellykket HR Big Data projekt.”

Læs mere på altomledelse.dk/maalrettet-rekruttering-paa-sociale-medier-giver-bedre-kandidater/