Outplacement

Outplacement

Vi hjælper ledere og medarbejdere videre i karrieren og livet, når ansættelsesforholdet ikke længere er en mulighed.

Når det desværre ikke kan være på andre måder, skilles virksomhed og leder eller medarbejdere. Leder eller medarbejder fortjener at komme videre i karrieren på en god måde som en erkendtlighed for indsats og samarbejde.

En outplacement-proces vil være med til at bringe karrieren videre det rette sted og slutte samarbejdet på en god måde. Det giver også goodwill for virksomheden.

I Assessit kan vi hjælpe ledere eller medarbejdere videre med en individuel proces, hvor det er den pågældende, der er i centrum. Vi placerer ikke blot vedkommende på et samlebånd, men giver en individuel indsats med udgangspunkt i den enkeltes situation og kommer 360 grader rundt. Det giver sikkerhed for gode resultater.

Vi har hjulpet ledere og medarbejdere i mange brancher og forskellige positioner. Alle er kommet godt videre – og har været igennem processer, hvor de er blevet støttet i situationen og processen frem mod ansættelse i nye roller. Nogle er nået frem til nye erkendelse af deres karriere og har valgte andre brancher, roller – eller har valgt at blive selvstændige.  

Fra marts til maj 2020 foregår møder virtuelt på Microsoft Teams. Til gengæld har vi reduceret vores priser kraftigt.