Presse

Når «den skæve profil» er den bedste til jobbet

Egne artikler |

“Hvis du vil vinde, må du skabe “det ekstra” i din virksomhed. Nogle gange er «den skæve profil» den der vil være Superior Performer.” Få gode råd fra Ole Middelhede, Assessit i en artikel fra Aalborg Universitets kundemagasin.

Headhunterens 10 bedste råd til et overbevisende CV!

Egne artikler |

Dit CV er nøglen til at komme til samtale, mens din fremtræden og personlighed i form af emotionelle kompetencer, værdier, moral, etik mm. kan skaffe dig ønskestillingen, når du er til ansættelsessamtale.

De 6 vigtigste lederegenskaber i fremtiden

Egne artikler |

Virksomheder har brug for forandringsglade, robuste, visionære ledere, som kan lide kompleksitet, og som – ikke mindst – tager vare på sig selv for at lede deres team og virksomheden sikkert frem mod succes

Hvordan sikrer du god ledelse i fremtiden?

Egne artikler |

Nutidens ledere står allerede over for store udfordringer og muligheder som følge af den teknologiske udvikling. Hvordan påvirker dette virksomhedernes evne til at sikre en god og effektiv ledelse også i fremtiden?

Assessit – Identifying Superior Performers

Egne artikler |

Assessit er en ledende nordisk rekrutteringsvirksomhed i Skandinavien. I Danmark er vi specialiseret i Headhunting og karrierer inden for it- forretning og teknologi

Ny Assessit-headhunter

Rasmus Lau Nielsen er fra starten af 2017 tiltrådt som ny headhunter hos Assessit i Aarhus, hvor han vil forstærke holdet.

HR Big Data by Assessit

Alt om Ledelse |

Man kan kortlægge HR data og gennem psykometri forudsige succes i sine ansættelser. Kristian Schultze, partner i Assessit har været arkitekt i et HR Big Data projekt hos Telia.