Hemmeligheden bag Årets unge ledere i erhvervslivet

Assessit, der er en markedsledende virksomhed med nordisk fokus, har blandt 100 unge erhvervsledere under 40 år kåret Årets unge ledere. Vindere blev Jakob Vårdal fra norske Storebrand foran Stine Hauger fra svenske Clas Ohlson på 2. pladsen og med Kjersti Krog fra Dansk Bank på 3. pladsen.

Forud for kåringen havde Assessit præscreenet 100 kandidater ud fra 200 ansøgere. De 100 kom igennem et intensivt forløb med profil- og evnetests kombineret med simuleringsøvelser og interviews.  – Derfor ved vi, at vi har kåret de rette vindere og står med de dygtigste ledere, udtaler Managing Partner i Danmark Ole Middelhede. Ingen andre leder-awards i Norden har et så grundigt forløb.

Efter så omfattende tests på så mange unge ledere, ved vi så derfor, hvad der kendetegner toppen af nordisk lederskab. Koncernchef  i Assessit Trond Myhrvold afslører, at det de bedste lykkedes med, er at sætte klare mål og vise tydelig retning i deres organisationer. De har samtidig gode relationer til medarbejderne og giver den nødvendige handlingsstøtte og råderum. De lykkes derfor med at skabe engagement, inspirere og engagere alle omkring sig.

Årets unge ledere løb af staben i Oslo foran et publikum på 400 erhvervsfolk. Det var 10. gang, arrangementet blev gennemført.

Læs videre